Sona
Tu jesteś: : Strona główna / Oferty pracy

Oferty pracy

 

Pilnie zatrudnimy osoby na stanowiska:


 

1. Pracownik działu handlowego

 Obowiązki

  • Poszukiwanie nowych klientów
  • Rozwój nowych produktów (wędliny, sushi)
  • Negocjowanie warunków i podpisywanie umów handlowych
  • Raportowanie bieżącej aktywności handlowej
  • Analiza efektywności zrealizowanych celów i zadań 

Wymagania

  • Minimum dwuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Mile widziane doświadczenie  w branży spożywczej  (mięsnej, drobiarskiej, rybnej)
  • Umiejętność  działania pod presją czasu, odporność na stres,  asertywność
  • Umiejętności analityczne
  • Silna motywacja do osiągania założonych celów

Oferujemy 

  • Możliwość rozwoju zawodowego i realizacji własnej inicjatywy
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Możliwość poszerzania doświadczenia we współpracy z zespołem specjalistów i ekspertów, zapewniającego gwarancję zawodowego i osobistego rozwoju

 

2. Specjalista ds. wędzenia

Obowiązki

  • Nadzór  nad procesem technologicznym wędzenia ryb w komorach wędzarniczych

Wymagania

  • Praktyczna wiedza i znajomość zagadnień z zakresu obróbki technologicznej
  • Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
  • Samodzielność i odpowiedzialność
  • Dobra organizacja pracy

 

3. Technolog produkcji żywności na stanowisko pracownika kontroli jakości

Wymagania

  • Znajomość  systemów jakości ( HCCP , IFS I BRC)
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w sektorze spożywczym
  • Wykształcenie kierunkowe
  • Motywacja do pracy
  • Umiejętność pracy w zespole

Oferujemy

  • Umowę o pracę
  • Samodzielną , odpowiedzialną i pełna wyzwań  pracę w zespole
  • Satysfakcjonujące  wynagrodzenie
  • Szansę rozwoju zawodowego

 

4. Magazynier produkcyjny

Wymagania

  • Minimum średnie wykształcenie
  • Książeczka ds. sanitarno-epidemiologicznych
  • Umiejętność obsługi komputera

Oferujemy

  • Umowę o pracę
  • Satysfakcjonujące  wynagrodzenie

 

5. Kierownik zmiany

Wymagania

  • mile widziane wykształcenie wyższe (zarządzanie i inżynieria produkcji, technologia żywności, zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym)
  • znajomość systemu HACCP i innych
  • umiejętność planowania produkcji, optymalizacja kosztów produkcyjnych, zarządzania zespołem ludzi, utrzymywanie dyscypliny i organizacji pracy, pracy pod presja czasu, podejmowaniem decyzji w sprawie surowców wrażliwych
  • mile widziane doświadczenie w branży spożywczej (mięsnej, drobiarskiej, rybnej)
  • odporność na stres, asertywność

Obowiązki

  • nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu produkcyjnego i technologicznego z uwzględnieniem systemów zarządzania jakością
  • kierowanie, koordynacja zadań produkcyjnych pod względem ilości, terminowości i jakości
  • udział w doskonaleniu procesu technologicznego
  • współpraca z pozostałymi działami w firmie
  • rozwiązywanie bieżących problemów produkcyjnych

Oferujemy

  • możliwość rozwoju zawodowego i realizacji własnej inicjatywy
  • wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
  • zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę
  • premiowany system wynagrodzenia

 

6. Pracownik utrzymania ruchu - mechanik

Wymagania

  • wykształcenie zawodowe lub średnie kierunkowe
  • dyspozycyjność, staranność, rzetelność
  • doświadczenie na podobnym stanowiku w zakresie mechaniki maszyn i urządzeń

Obowiązki

  • konserwacja i modernizacja urządzeń produkcyjnych
  • zapewnienie prawidłowości funkcjonowania linii produkcyjnych
  • bieżące naprawy maszyn, usuwanie awarii

Oferujemy

  • wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
  • zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę
  • premiowany system wynagrodzenia

 

7. Pracownik utrzymania ruchu - elektryk

Wymagania

  • uprawnienia eksploatacyjne SEP do 1kV
  • dyspozycyjność, staranność, rzetelność
  • doświadczenie na podobnym stanowiku

Obowiązki

  • konserwacja urządzeń i instalacji elektrycznej
  • montaż nowych urządzeń
  • usuwanie awarii

Oferujemy

  • wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
  • zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę
  • premiowany system wynagrodzenia

 

8. Fileciarz ryb/przetwórca ryb

Wymagania

  • książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • wykształcenie zawodowe mile widziane (przemysł spożywczy lub pokrewne)
  • doświadczenie w pracy manualnej z nożem
  • mile widziane osoby , które pracowały wcześniej w branży przetwórstwa rybnego bądź przy rozbiorze mięsa
  • chęć do pracy, dyspozycyjność, dokładność

Oferujemy

  • możliwość rozwoju zawodowego i zdobycia doświadczenia
  • możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego
  • zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę na pełny etat
  • możliwość awansu na stanowiska szczebla wyższego
  • premiowany system wynagrodzenia

 

9. Specjalista ds. opakowań

Wymagania

  • wykształcenie wyższe
  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
  • znajomość pakietu Office (programów do projektowania - mile widziane)
  • dobre umiejętności komunikacyjne
  • zmysł estetyczny

Obowiązki

  • prowadzenie projektów i zatwierdzanie wzorów etykiet i wzorów opakowań
  • współpraca z dostawcami opakowań
  • określenie specyfikacji materiałowych, tworzenie, aktualizacja i poprawianie standardów opakowań
  • zamawianie opakowań do produkcji

Oferujemy

  • możliwość rozwoju zawodowego
  • możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego
  • zatrudnienie w opraciu o umowę o pracę na pełny etat

 

Prosimy o składanie ofert na adres: e.jakubczyk@sona.pl lub kontakt telefoniczny (0-34) 366 15 63.